Sök:

Några ord om hockeylaget.se

En del av ditt team

Hockeylaget.se är ett litet personligt företag med stora ambitioner. Vår idé är att identifiera och utveckla just de produkter som är viktiga, roliga och intressanta för dig som sliter ute på isen. Med lång erfarenhet av textil produktion är det naturligt att vår huvudverksamhet ligger inom de produkter du som spelare, ledare, supporter mm har på dig vid matcher men också på fritiden. Det ska se bra ut, hålla hög kvalité och ha ett lågt pris. Dessutom ska du känna dig välkommen och omhändertagen oavsett stor eller liten klubb/förening/lag.

Därför behövs du

Knatte eller NHL proffs spelar ingen roll. Du är lika viktig för oss och alltid välkommen med dina synpunkter på vår verksamhet och produkter. Vår viktigaste resurs är du som spelare, du som ledare eller förälder och som befinner dig mitt i ishockeyspelarens vardag. Dina önskemål och idéer betyder allt för att vi ska kunna leverera det allra bästa.

Därför behövs hockeylaget.se

Det finns för få utmanare på ishockeymarknaden vilket gör att utbudet minskar och priserna trissas upp. Vi på hockeylaget.se vill ge dig möjlighet att välja produkter som passar oberoende av var du befinner dig i din ishockeykarriär. Vi ger dig och din förening ett alternativ som betyder mer pengar till lagkassan och lägre utgifter för spelare och föräldrar.

 

Kontakta oss


Sven-Åke Jonsson

svenake@hockeylaget.se
08-400 25 900

Modern Ware Group AB
c/o Tornhuset Office Center
Odelbergs väg 11
13440 Gustavsberg