Sök:


Så här funkar det

Eftersom vi vill jobba med er på ett personligt plan så har vi inget program där du själv "bygger" din tröja. Vi vill kunna erbjuda mer än vad som är tekniskt möjligt via en app/program och föredrar ett personligt samtal där vi gemensamt utvecklar er produkt. Däremot kan ni givetvis lägga grunden genom att studera alternativen i menyn och ge oss era idéer.

1)
Alt A) i menyn till vänster kan ni gå igenom grundmodell, krage, typsnitt mm och och sedan meddela oss era funderingar. Tillsammans med våra grafiska designers gör vi sedan skisser för ert godkännande.

Alt B) skicka oss ett mejl eller ring och tala om hur ni tänkt er det hela. Utifrån era idéer, t.ex i text eller bildform, gör vi layouts baserat på det vi gemensamt kommit fram till.

2)
Vi lånar ut, helt gratis, prover till er så att ni själva kan känna på kvalitéerna och testa vilka storlekar som passar just er bäst.

3)
Ni skickar oss en lista med namn/nummer/storlek som vi konverterar och skickar tillbaka tillsammans med senast godkända skisser för ett slutgiltigt ok från er innan vi trycker på knappen.

Att tänka på

* De loggor mm som ska vara med på plaggen måste vara vektoriserade och högupplösta. Fråga gärna om ni är osäkra på format mm.

* Om ni har färger med specifika nyanser, skicka färgkoderna så gör vi exakt enligt era önskemål. Annars gör vi förslag baserat på vår erfarenhet och era idéer om hur ni vill att det ska se ut. Vid osäkerhet kan vi oftast även skicka ut färgklipp till er så att ni är helt säkra på hur det kommer att se ut.

* Samma sak gäller för typsnitt. Det finns fler typsnitt som är godkända att använda än dem vi visar, även om dessa är de mest använda. Meddela bara vilket typsnitt det gäller så kollar vi upp det.

Detta ingår

1) Allt som trycks direkt på plagget ingår i priset oavsett antal loggor, namn, siffror, färger mm. Det enda som tillkommer är om ni väljer en löstagbar namnlapp eller en ev de få kragar som inte ingår i grundpriset.

2) Vi lånar ut prover för test av kvalité och storlekar helt utan kostnad för er.

3) Obegränsat grafiskt arbete med layouts tills ni är nöjda med resultatet. Våra planskisser stämmer exakt med en verklig storlek så ni vet alltid det exakta förhållandet mellan olika loggor, placering mm.

Leveranstider

En "normal" leveranstid ligger på ca 5-6 veckor inklusive frakten från fabriken. Vi kan dock alltid förhandla med fabriken om en kortare leveranstid (prioritering) om det skulle vara akut, och få ned tiden till ca 3-4 veckor.