Sök:

Matchade kläder till din ishockey

Vi erbjuder matchtröjor, överdragsbyxor, damasker, replica t-shirts, hoodies, väskor mm till europeisk toppklass och allt fullt sublimerat i er egen design. Inte lasertryckt eller liknande utan FULL DYE SUBLIMATION print vilket garanterar optimal färgkvalité och kontrast.

I menyn hittar ni även info om övriga produkter som vi gör med FULL DYE SUBLIMATION. Tveka aldrig att fråga om kvalitéer, passform eller vad som ni kan tänkas fundera över. Vi lånar alltid ut prover till er så att ni i lugn och ro kan testa vad som funkar just för er.

Alla våra produkter är testade i internationella hockeyligor runt om hela europa så vi kan med säkerhet säga att vi vet vad vi kan och att ni får de mest prisvärda produkterna marknaden kan erbjuda.

Under "matchtröjor" kan ni läsa om hur det funkar från första kontakt till order, och arbetsgången är givetvis densamma oavsett produkt. 

Titta runt lite bland våra produkter och tveka aldrig att höra av er oavsett om ni hittar det ni söker eller saknar något som vi eventuellt skulle kunna lägga till.