Sök:

Produktutveckling

Med NHL-spelare och juniorer som uppdragsgivare

Som ishockeyspelare lägger du ner mycket tid och möda, både på isen och antagligen även utanför isen, för att bli en bra ishockeyspelare, naturligtvis! Ditt mål är tydligt och vägen till målen som brukar vara högt satta är hård.

I hockeylabbet sover vi aldrig

I hockeylabbet arbetar vi intensivt med att finna och utveckla de rätta verktygen för dig som sliter därute på isen. Och det som gör utmaningen stimulerande och spännande är kravet och förväntningarna på oss att vara insatta och förstå hur ishockeyn utvecklas, att det finns många spelartyper och spelstilar, att ishockeyspelare ser olika ut, har olika fysiska förutsättningar och befinner sig i olika faser och åldrar.

En viktig del av vår affärsidé är att vara nyfiken, att studera, iaktta och lyssna på dig som spelare, på dig som ledare och på dig som förälder, som befinner dig mitt i ishockeyspelarens fantastiska värld. Din kunskap, känsla, fakta som är några av de viktigaste komponenterna i vår egen produktutveckling.

Har du en idé på ny produkt eller förbättring?

Kontakta oss gärna om du har en idé eller förslag på en produkt som kan bidra till att göra våra hockeyprylar ännu bättre eller som skulle förenkla vardagen för hockeyn. Skicka ditt förslag till kontakt@hockeylaget.se så tittar vi på det och återkommer.