Sök:
Känns bilden igen?
Hur många hockeyklubbor gör du av med?

Din klubba håller inte längre bara för att det står ett känt märke på den. Den har inte bättre känsla och du kommer inte att göra fler mål bara för att den är märkt med något av de stora namnen.

Precis som med kläder så tillverkas ofta ishockeyklubbor på samma ställe, och det är inte alls omöjligt att du möter spelare med samma klubba fast under olika namn. Dessutom får du troligtvis betala mer än motsvarande hockeyklubba av ett mindre känt märke.

Vi har ishockeyklubbor som tål att jämföras och ett brett spektra av modeller i olika prisbilder. Våra hockeyklubbor genomgår givetvis högteknologiska processer både i utveckling och tillverkning och har alltid de senaste materialen.

För er som har höga krav kan vi rekommendera någon av Rebellions Black Line serie eller Attitude 97.  Vill du ha ännumer attityd så titta på Rebellions Death Of Glory eller Archangel i Superb 7520 serien. Eller varför inte göra som många andra med krav och testa någon av Tacklas extremt prisvärda hockeyklubbor. Har du inte samma höga krav som elitspelare men ändå söker valuta för pengarna, prova en VHV OPUS hockeyklubba. Mer prisvärt blir det knappast.